Förstklassig WordPress-plugin för Vitec-integration

För dig som är fastighetsmäklare eller utvecklar åt fastighetsmäklare

Prova vår Vitec-integration gratis i 30 dagar

Med vår moderna WordPress-plugin för Vitec är det enklare än någonsin att integrera mot Vitec. Vi hjälper dig oavsett om du är en webbyrå som behöver assistans, eller en fastighetsmäklare själv! 

Ett urval av våra kunder

Prova vår Vitec-integration
gratis i 30 dagar

  Varför du ska välja Kowboys Vitec-integration

  Experter

  Kowboy Media är specialiserade på IT-lösningar för fastighetsmäklare med expertkompetens inom Vitec-integrationer. Vi har jobbat med Vitec i över 10 år och har hjälpt till vid utveckling av Vitec Express Connect. Vi är en värdefull allierad i ert team. Vi har löst många problem och har mycket kompetens som vi gärna delar med er!

  Fullt stöd

  Vi har stöd för alla datatyper – Objekt, Kontor, Mäklare, Områden. Vi kan lista kontor, lista mäklare på ett kontor, öppna en mäklare och se profilbild, beskrivning, kontaktinformation samt objekt som är Till salu eller Sålda. Områden visas med beskrivning och Objekt, vilket ger dig en innehållsrik webbplats per automatik.

  Mallar och SEO

  Det ingår förstklassiga mallar för enskilda objekt med all data som Vitec från Interiör till Förening, i snygga faktablock. Listning av objekt och områden. Använd mallarna som de är, eller låt de enkelt skräddarsys av er webbyrå eller av oss. Allt som genereras är SEO-redo med vänliga permalänkar och stöd för sitemaps.

  Toppsupport

  Vi arbetar med som en en del av din egen personal, med all kompetens som behövs. Vi har ett mycket nära samarbete med Vitec. Du eller din webbyrå kan ställa frågor, felanmäla eller önska förbättringar och nya funktioner. Vi är trevliga och engagerade att göra det enkelt för er.

  Intresseanmälan och leads

  Samla in intressenter på dina objekt. De läggs upp som kontakter, dubblettkontrolleras och kopplas på rätt objekt. Samla in leads från era kampanjer så som Fri värdering. Besökaren skapas i Vitec och blir redo för din kontakt.

  Sökprofiler

  Samla in framtida köpare som kan bevaka dina kommande objekt i väntan på sitt drömboende. Hemsidan samlar passivt in intressenter, som matchas med varje nytt objekt du lägger in. Efter en tid har du ett värdefull intressentregistr. Stöd för Vitecs utskicksmallar.