Om Kowboy Media

Med 10 års erfarenhet är du i trygga händer!

Vårt Team

Patric
CEO / Manager
Denis
Project Manager
Valentyna
Senior Developer
Dima
Senior Developer
Albina
Web Design and UI

Vi är experter på att skapa affärsdrivande hemsidor för dig som jobbar inom mäklarbranschen

Med en oslagbar användarupplevelse i åtanke skapar vi hemsidor och webbintegrationer som snabbt skapar förtroende och får dina besökare att känna sig som hemma.

Kowboy Media är specialiserade på IT-lösningar för fastighetsmäklare, med expertkompetens inom Vitec-integrationer. Vi har jobbat på och med Vitec sedan 2003 och assisterat med utveckling av Vitec Express Connect. Genom åren har vi hjälp otaliga fastighetsmäklare att koppla samman hemsidor med det populära mäklarsystemet från Vitec. Sedan 2013 driver vi Kowboy Media.

Tillsammans skapar vi en skräddarsydd lösning som passar din mäklarbyrå.

Webbdesign

Skräddarsydd design från grunden, där ni kan visa upp er kunskap och kompetens inom branschen. Vi skapar en unik design med en logisk struktur som snabbt väcker intresse och som dina besökare trivs med.

Utveckling

Vi utvecklar hemsidor efter konstens alla regler. Med över 23 års erfarenhet av utveckling, levererar vi hemsidor av högsta kvalitet och efter skräddarsydda behov. Vi kan leverera kompletta lösningar för både små och stora företag.

Fastighetsmäklare

Specialiserade på IT-lösningar för fastighetsmäklare med snart 20 års erfarenhet av Vitec. Vi har hjälpt till vid utveckling av Vitec Express Connect, och ligger bakom ett femtiotal objektsbeskrivningar genom åren. Vi vet vad vi gör.

Service

Vi tror på långsiktiga relationer. Vi kommer att arbeta hårt för att du ska vara nöjd, även efter lansering. För oss är varje kund viktig, och med över 4500 timmars erfarenhet av VIP-support för fastighetsmäklare tror vi att vi lyckats.

WordPress

Vi kan WordPress. Vi utvecklar din WordPress-hemsida efter skräddarsydda behov eller enligt befintliga lösningar. Vi kan leverera kompletta och kostnadseffektiva lösningar för både små och stora företag.

Vitec Express Connect

Vi levererar vår välbeprövade WordPress-plugin för Vitec Express Connect. Dessa ser till att informationen från Vitec Express automatiskt uppdateras på din hemsida, samtidigt som dina objekt visas upp på ett professionellt och snygg sätt. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar för Vitec.

Kontakta oss