Vitec-anpassade hemsidor för mäklare

Jobba med de som kan!

Hemsidor för fastighetsmäklare

Kowboy Media har arbetat tillsammans med fastighetsmäklare i över 10 år. Vårt mål har alltid varit att skapa användarvänliga och väldesignade webbsidor och lösningar som fungerar. Samtliga webbsidor är utvecklade i WordPress och är integrerade direkt till Vitec Express för att skapa en så naturlig användarupplevelse som möjligt.

Kostnadsfri rådgivning

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning för din hemsida!

  Ett urval av våra kunder

  Hemsida för fastighetsmäklare

  Jobba med de som kan

  Kowboy Media är specialiserade på IT-lösningar för fastighetsmäklare med expertkompetens inom Vitec. Vi har jobbat med Vitec i över 10 år och har hjälpt till vid utveckling av Vitec Express Connect. Genom åren har hjälp över 50 fastighetsmäklare att koppla samman hemsidor med det populära mäklarsystemet från Vitec.

  Kostnadseffektivt nu och sedan

  Berätta vad du är ute efter så hjälper vi dig. Våra lösningar innehåller rejäla grundstommar till mängder av lösningar, vilket gör att vi kan utveckla era visioner kostnadseffektivt – stora delar finns redan klart, oavsett om det gäller att lista objekt, mäklare, områden eller en kombination. Vi har mallar, kompetens och engagemang.

  Direktansluten till Vitec

  En hemsida för mäklare från oss, drivs av våra driftsäkra och välbeprövade kopplingar till Vitec. Vi har även färdiga mallar, funktioner och smarta system för att kostnadsfritt och hastigt komma igång. Vi har effektiva system som kan kommunicera med Vitec, och är byggda för att kostnadseffektivt era fantastiska idéer mot Vitec.

  Syns där dina kunder söker

  Det är viktigt att synas där dina kunder finns. En unik lösning för Kowboys webbintegration är den unika satsningen på ett starkt SEO-system. Med information så som gatuadress och bostadstyp, samt korslänkning mellan objekt, mäklare och område är det enklare än någonsin för dina kunder att hitta ditt kontor när de söker online.

  Automatisk uppdatering

  Hantera alla objekt direkt via Vitec på mobilen eller datorn. När du laddar upp ett nytt objekt, ändrar status, pris eller andra detaljer uppdateras även informationen på din hemsida. Inget krångel. 

  Intresseanmälan

  Samla in rätt information från nyfikna kunder och låt Kowboys webbintegration koppla samman informationen till ditt Vitec system. Genom att uppmuntra potentiella kunder att skicka in en intresseanmälan samlar du in kontaktinformation som automatiskt matchar profilen med framtida bostäder utefter område, budget och bostadstyp.

  Vår process

  Kontakta oss

  Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Med över 10 års erfarenhet har vi värdefulla idéer och expertkunskap för hur du får ut det mesta av Vitecs-mäklarsystem.

  Prova Gratis

  Prova vår Vitec-integration gratis i 30 dagar. Testa själv och se hur Kowboys specialutvecklade Vitec-integration kan hjälpa dig att nå ut till fler kunder.

  Leverans av projekt

  Ditt projekt levereras inom bestämd tid och är nu redo att implementera. Genom åren har vi hjälpt till att förmedla över tiotusentals objekt med våra befintliga och skräddarsydda lösningar.

  Prova vår Vitec-integration
  gratis i 30 dagar

   Vårt Team

   Patric
   CEO / Manager
   Denis
   Project Manager
   Valentyna
   Senior Developer
   Dima
   Senior Developer
   Albina
   Web Design and UI

   Case från våra kunder

   [ Text som beskriver skärmklipp nedan ]

   Kontakta oss