Experter på appar

Transforming the way you do business, one tap at a time

Apputveckling hos Kowboy Media

Välkommen till vårt appteam! Vi är specialiserade på högkvalitativa och användarvänliga mobilappar för företag i alla storlekar. Vårt team består av en affärsanalytiker, designer, projektledere och utvecklare. Vi kan hjälpa dig att få liv i din idé!

Processen

1. Analys och planering

I denna fas, sätter vi vår affärsanalytiker i arbete, för att förstå affärsmålen, målgrupp och önskade funktioner i appen. Här får vi veta omfattningen av projektet. Vi tar sedan fram en roadmap inför design- och utvecklingsfasen.

2. Design och utveckling

Vår designer tar fram gränssnitt och säkerställer att användarupplevelsen blir optimal, medan utvecklarna arbetar med funktionalitet. Vi tar fram en skiss, förklarar vad alla knappar i appen kommer att göra och flöden, för att sedan sätta utvecklarna i arbete. Detta omfattar vanligtvis prototyp, testning och revisioner, för at säkerställa att appen möter era krav och att det blir en bra användarupplevelse.

3. Lansering och underhåll

När appen är klar, behöver den lanseras i Apple App Store och Google Play Store, så att användare kan ladda ner och använda den. Appar behöver vanligtvis någon form av support och underhåll, vilket inkluderar buggfixar, uppdateringar och nya funktioner.

Offert

Kontakta oss genom formuläret nedan eller ring för en offert!