Vi är Kowboy Media

Specialiserade på WordPress för Fastighetsmäklare

Webbdesign

Fräsch skräddarsydd design från grunden, där du får vara delaktig. Vi kan även implementera din färdiga design.

Utveckling

Vi utvecklar efter konstens alla regler. Med 23 års erfarenhet av utveckling, levererar vi högsta kvalitet, det ger mindre problem och lägre kostnader.

Service

Vi tror på långsiktiga relationer. Vi kommer att arbeta hårt för att du ska vara nöjd, även år efter lansering. För oss är varje kund viktig, och med 4500 timmars erfarenhet av VIP-support för fastighetsmäklare tror vi att vi lyckas.

Fastighetsmäklare

Specialiserade på IT-lösningar för fastighetsmäklare, med mer än 10+ års bakgrund på Vitec. Vi har hjälpt till vid utveckling av Vitec Connect, och ligger bakom ett femtiotal objektsbeskrivningar genom åren. Vi vet vad vi gör.

WordPress

Vi kan WordPress. Skräddarsydda behov, eller sy ihop befintliga lösningar kostnadseffektivt. Vi kan leverera kompletta lösningar för små och medelstora företag.

Vitec Connect

Vi har välbeprövade WordPress-plugins för Vitec Connect. Dessa ser till att informationen från Vitec visas på din hemsida, efter konstens alla regler. Även skräddarsydda lösningar.

Uppdrag


Ett urval av våra uppdrag och klienter vi arbetar med dagligen.

12775

Arbetstimmar

17

Projekt

1275

Koppar kaffe

16.5

Nöjda kunder

Latest News


We are a passionate digital design agency that specializes in beautiful and easy-to-use digital design & web development services.